Blog post slika za zurke

Danas, pogotovo u ovom delu sveta, slavlje i žurke su omiljene aktivnosti među svim uzrastima. Žurke se prave i leti i zimi i danju i noću. Svi vole dobro da se zabave i provedu.

Bilo da se slavi rođendan, diploma, momačko i devojačko veče ili se jednostavno samo slavi, za dobar provod neophodna je i dobra organizacija… a i debeo novčanik. Ali ne brinite, dubok džep nije baš uvek neophodan. Zbog toga vam predstavljamo pet saveta kako da napravite fenomalnu žurku, a da ne potrošite čitavo bogatstvo.

1. Odredite budžet.

Prvo što je potrebno, a što mnogi zaborave, je određivanje limita do kojeg može da se potroši. U skladu sa tim formirajte sve naredne aktivnosti. Ukoliko pročitate tekst do kraja, shvatićete da čak i ako odredite poprilično mali budžet, vrlo lako ćete uspeti da organizujete savršeno slavlje.

2. Slavite kod kuće ili u dvorištu.

Ukoliko želite da budete originalni, odlazak u popularne kafane, klubove ili splavove nije baš dobra ideja. Takođe, ova mesta su klasični primer kako da potrošite isuviše novca na prosečan provod. Umesto toga, često je bolja opcija da žurku organizujete u okviru svog stana, kuće ili dvorišta i vrhunski se provedete. Tu je sve dozvoljeno i imate potpunu slobodu da sve organizujete baš onako kako želite.

3. Uključite vaše goste u organizaciju.

Pre svega ih uključite tako što ćete ih pitati za sugestije i želje. Takođe, ukoliko je žurka neobaveznog karaktera, slobodno ih pozovite da učestvuju u troškovima ili, još bolje, da donesu flašu svog omiljenog pića. Na taj način će oni biti zadovoljni izborom pića, a vi ćete smanjiti svoje troškove.

4. Razmislite šta sve može vašu žurku da učini posebnom.

Sedeljka sa najboljim prijateljima uz poneko đuskanje i tihu muziku nekada može biti zabavno, ali daleko zabavnije može biti ako biste vašu žurku upotpunili sa nekim zabavnim stvarima. Na primer, veliki zvučnici koji će napraviti ludu atmosferu, karaoke mašina za sve raspevane goste, play-station za gejmere i još mnoge druge kul stvari koje vam padnu na pamet. Pustite mašti na volju. Neka to bude vaša žurka iz snova.

5. Iznajmite sve stvari o kojima ste maštali.

Nije logično da sve te stvari koje ćete koristiti samo za tu jednu ili dve žurke kupujete. Mnogo je isplativije da ih, jednostavno, iznajmite. Time ćete rasteretiti vaš budžet, a takođe nećete imati problema sa odlaganjem stvari kad slavlje prođe. Mnogi tada pomisle „Ali gde da nađem sve te stvari za iznajmljivanje?“. Uskoro stiže nova web aplikacija Rentijer.com preko koje ćete brzo i jednostavno moći da dođete do svih potrebnih stvari koju će vašu žurku učiniti nezaboravnom. Popunite formu i budite među prvima koji će pokrenuti novi talas iznajmljivanja u Srbiji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *